Beltéri ajtók

Ön előtt is nyitva áll!...

tovább

Kültéri nyílászárók

Fény és design, elválaszt és összeköt...

tovább

Árnyékolók

Napos oldalon? Vagy mégsem...

tovább

Elérhetőségek

Bloch & Kormos Kft. Tervező és Építő Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Zrínyi Ilona u. 3.
Telefon:
+36309565793
E-mail:
bloch.kormos@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő - péntek 9,00-12,00 13,00-17,00
Szombat - vasárnap zárva  

 Bemutatkozás


A Bloch-Kormos Kft. beltéri ajtók, külső nyílászárók és árnyékolók kereskedelmével foglalkozik.

Kínálatunkban exkluzív, igényes termékek szerepelnek, de megtalálhatók szűkített műszaki tartalmú költséghatékony nyílászárók és árnyékolók is.

Számos tervező, kivitelező, kereskedő céggel alakított ki gyümölcsöző partneri kapcsolatot, de kiemelt célunknak az építkezők korrekt tájékoztatását, szakszerű kiszolgálását tekintjük.

Bemutató termünkben megtalálható termékek köre:

 • beltéri ajtók széles kínálata
 • kültéri hőszigetelt ablakok, ajtók
 • tetősík ablakok
 • árnyékolástechnikai termékek
 • modern kilincsek

Mindig különös hangsúlyt fektettünk arra, hogy ügyfeleinknek magas minőségi színvonalú termékeket kínáljunk, megbízható gyártóktól. A minőség nem csak a termék műszaki jellemzőiben mutatkozik meg, de megnyilvánul a kínálat bőségében - legyen szó színről, méretről, felületről, kiegészítőkről - a szolgáltatásokban és garanciális feltételekben is. Alapos, részletekre kiterjedő áruismerettel rendelkezünk, mely nélkülözhetetlen, a precíz és teljes körű tájékoztatáshoz

Belvárosi nagy alapterületű bemutató termünkben:

 • az utólag szerelt beltéri ajtók egyedülállóan széles választékát találja beépítve, valamint ajtólapokat állványon, a teljes felület választék mintakollekciókon megtekinthető
 • a megtekinthető kültéri nyílászárók a kor energetikai és esztétikai igényeit legmagasabb szinten kielégítő típusokat képviselik
 • a felszerelt árnyékolók prémium kategóriásak
 • minden működőképesen kipróbálható
 • családoknak a gyereksarok teszi lehetővé a gondtalan vásárlást
 • kifejezetten műszaki érdeklődésű ügyfeleink rendelkezésére állnak profil metszetek- műszaki felépítés is

Cégünk 1990-ben alakult tervező és kivitelező munka végzésére, de a kezdetektől elláttuk a Magyarországon akkoriban piacra lépő néhány vezető nyugat - európai építőanyag gyártó cég helyi képviseletét is.

Korábban saját beruházásban, generálkivitelezőként társasházakat is építettünk, de tevékenységi körünk elsősorban a kereskedelem maradt. Együttműködéseink körét folyamatosan bővítve 1995-ben nyitottuk meg Szombathely belvárosában a Zrínyi u. 3 sz. alatt található bemutatótermünket az igényes vevők részére.

Örömmel tapasztaljuk, hogy az általunk beépített beltéri ajtók, kültéri ablakok, ajtók és árnyékolók használatakor, megrendelőink sok-sok év múlva is úgy érezik, jól döntöttek, hogy minket választottak. Ehhez idő kell.

Ha előre egyeztetett időpontban érkezik, személyre szabottan tudunk Önnel foglalkozni, hogy igényeinek leginkább megfelelő ajtót, ablakot vagy árnyékolót vásárolhasson.

Mi szánunk időt Önre!
Vissza az előző oldalra!
Bloch & Kormos Kft. Tervező és Építő Kft. - Magyar