Beltéri ajtók

Ön előtt is nyitva áll!...

tovább

Kültéri nyílászárók

Fény és design, elválaszt és összeköt...

tovább

Árnyékolók

Napos oldalon? Vagy mégsem...

tovább

Elérhetőségek

Bloch & Kormos Kft. Tervező és Építő Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Zrínyi Ilona u. 3.
Telefon:
+36309565793
E-mail:
bloch.kormos@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő - péntek 9,00-12,00 13,00-17,00
Szombat - vasárnap zárva  

 Szolgáltatások


Mérnöki szaktanácsadás

A megfelelő nyílászárók, árnyékolástechnikai eszközök, valamint egyéb kiegészítők kiválasztásához szükség van az alap-, valamint a homlokzati építészeti tervekre. Az egyeztetések során folyamatosan ötleteket, javaslatokat adunk, hogy az esztétikai, valamint praktikussági szempontokat figyelembe véve minél jobban teljesítsük ügyfeleink elvárásait.

Számítógépes árajánlat

A mérnöki szaktanácsadást követően a megbeszélt Internorm nyílászárókról és egyéb termékekről is olyan korszerű számítógépes ajánlatot készítünk, mely tartalmazza a termékekre vonatkozó összes lényeges műszaki paramétert (méret, ablaküveg, tok, stb). Elkészítését az Ön által kért határidőre díjmentesen vállaljuk.

Helyszíni felmérés

Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, a nyílászárok megrendelést követően, elvégezzük az épület helyszíni felmérését, annak alapján pontosítjuk a megrendelés műszaki tartalmát. Ha lényeges eltérés mutatkozik a méretekben, úgy korrigáljuk az ajánlati árat.

Műszaki szaktanácsadás a kivitelezési szakaszban

Az általunk forgalmazott nyílászárók a legújabb műszaki fejlesztéseket tartalmazzák, mely sok esetben - éppen újdonságuknál fogva - még ismeretlen a szakiparosok előtt. Számukra nyújt segítséget a helyszíni tanácsadás. Közös érdekünk a korszerű építési követelményeknek megfelelő, szakszerű kivitelezés, valamint az anyagvédelem, éppen ezért elengedhetetlen a folyamatos kapcsolattartás az építkezőkkel.

Házhoz szállítás

Saját fuvareszközeinkkel minden megrendelőnk számára felajánljuk - megállapodás szerint - a házhoz szállítás lehetőségét egy előre egyeztetett időpontban. Garantáljuk a nyílászáró termék sérülésmentes lerakodását az építés helyre.

Beépítés

Megrendeléskor történő megegyezés alapján vállaljuk a nálunk vásárolt nyílászárók szakszerű beépítését, melynek időpontjáról és időtartamáról előre tájékoztatást adunk. Igény szerint vállaljuk, hogy a meglévő régi szerkezetet kibontjuk, elszállítjuk.

After Sales

Az általunk beépített nyílászárókat a beköltözés előtt átnézzük. A beköltözés előtti takarítás során elvégezzük az ajtók, ablakok finom beállításait, ismertetjük a hosszú távú működéshez szükséges, házilag elvégzendő karbantartási feladatokat. A gyártók által biztosított garanciális időn túl is segítünk az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában is.
Vissza az előző oldalra!
Bloch & Kormos Kft. Tervező és Építő Kft. - Magyar