Beltéri ajtók

Ön előtt is nyitva áll!...

tovább

Kültéri nyílászárók

Fény és design, elválaszt és összeköt...

tovább

Árnyékolók

Napos oldalon? Vagy mégsem...

tovább

LIP-BLED beltéri ajtókCégünk többek között szlovén gyártású, LIP-Bled márkanevű, utólag szerelt, lemezelt szerkezetű, kész furnéros felületű ajtókat értékesít. Ajtóink felület- és formaválasztéka lehetőséget ad az egyéni igények érvényesítésére a gyártmányprogram kínálta termék skálán belül.

A vevői igényeket több méretrend alapján tudjuk teljesíteni, ezért az előre kialakított falnyílásba szinte minden esetben lehetőség van ajtó elem beépítésére.

Több méretrend alapján dolgozunk: DIN, ÖNORM, SIST. 

Keresettek a kedvező árfekvésű dekor ajtóink különböző fa utánzatú ( bükk, cseresznye, világos tölgy, sötét tölgy ) felülettel. Itt minden egyes darab azonos árnyalatú és mintázott, ami esetleg igény lehet. 

További lehetőség a keményebb felületű un. CPL felületű beltéri ajtócsalád. Ez a rendszer 16 különböző felületi színnel rendelkezik, 65 mm-es tokborítással.

Az építkezők szívesen választják a természetes fa furnéros ajtókat. Ezek a felületek hagyják érvényesülni a fa természetes szépségét, ugyanakkor a többszöri lakkozás ellenállóvá teszi kisebb mértékű mechanikai hatással szemben.

Az üveges ajtók esetében az üvegkivágás mérete, formája, az üveg típusa szintén lényeges kérdés. Felhívjuk figyelmét, hogy üvegezhető ajtót üveg nélkül szállítjuk. Minden modell kapható kétszárnyú kivitelben, fal előtt illetve falban futó tolóajtó tokkal is.

Az ajtógyár egyéni megrendelés alapján, személyre szabottan állítja össze gyártási programját, így egy-egy rendelés átfutási ideje, azaz a szállítási határidő 6 hét. Ez az idő rendszerint elegendő a belső munkálatok elvégzésére - festés, burkolás - hiszen az ajtótok beépítése ezek után következő munkafázis.

Beépítésnél a tokok mérete igazodik a falvastagsághoz, rögzítésük szerelő habbal történik. A tokok korrekt beépítéséhez elengedhetetlen a falnyílás szakszerű kialakítása, melyről bemutatótermünkben részletes műszaki tájékoztatást adunk. A tokok tartozéka a lágyütköző gumi, mely a csendes csukódást biztosítja. Lehetőség van un. "leereszkedő küszöb" alkalmazásával fokozni az ajtó lég és hanggátlását. A zár az ajtólapban, a zárlemez a tokban gyárilag kerül elhelyezésre. Tokon az ajtólap 2 ponton kerül rögzítésre, mely a használat során nem mozdul el, és lehetőség van az utólagos finombeállításra.

Ajánlatkérés
Vissza az előző oldalra!

Bloch & Kormos Kft. Tervező és Építő Kft. - Magyar