Beltéri ajtók

Ön előtt is nyitva áll!...

tovább

Kültéri nyílászárók

Fény és design, elválaszt és összeköt...

tovább

Árnyékolók

Napos oldalon? Vagy mégsem...

tovább

Internorm fa-alu nyílászárókKét vagy háromrétegű üvegezésű nyílászárók:

EDITION ablakok

Az ablakok egyediségét a a belső természetes fa, a kívül időjárásálló alumínium és a közöttük található hőszigetelő termohab biztosítja.

Teljesen rejtett vasalat rendszer. Biztonsági vasalat rendszerek.

Alapkivitelben 2 rtg. üvegezés Ug = 1,1 W/m2K,

megfelelő üvegezéssel az Uw = 0,71 W/m2K érték is elérhető

3 szorosan körbefutó hézagmentes gumitömítés

Gondozásmentes porszórt alumínium borítás alapkivitelben, illetve választható prémium színek

Választható szárny design - „premium - softline - klassik

Beépítési mélység 93 mm

VARION ablakok

VARION modern design a 3-rétegű üvegezésnek és a kitűnő hőszigetelő képességű termohabnak köszönhetően egyesíti magában az igényes üvegépítészeti megoldást a legmagasabb energiahatékonysággal.

Az aktív klímavédelem és a maximális komfortérzet így tökéletesen megvalósul.

A VARION kizárólag 3-rétegű üvegezéssel készül, biztosítva a fokozott

hőszigetelési értéket Uw = 0, 74 W/m²K-ig és a kitűnő hangszigetelési értéket 43 dB-ig.

Számos színből választhatja ki álmai ablakát, amely tökéletesen kombinálható árnyékolástechnikával, rovarhálóval és belátás elleni védelemmel

FUSION ablakok

Természetesség és a tökéletesség egységét jelenti az Internorm fa / alumínium ablaka: belül természetes fa, kívül időjárásálló alumíniumborítás,

hőszigetelés Uw=1,3 W/m2K értékig alapkivitelben 2-rétegű üvegezésnél,

Rejtett vasalat, speciális ragasztott üvegezési technológia.

Természetesen az ablakokhoz illeszkedő erkély- és teraszajtókat is kínálunk Önnek.

Kapcsolt szárnyas ablakok:

EDITION 4 ablakok

4-szeres védelem és energiahatékonyság egyben.

A fa/alumínium kapcsoltszárnyas EDITION 4 ablak 4-szeres védelmet nyújt: a speciális kapcsoltszárnyas kialakításnak köszönhetően a jó hő- és hangszigetelés mellett, árnyékolástechnika és betekintés elleni védelmet is biztosít az üvegtáblák közé integrált árnyékolástechnikának köszönhetően. A legjobb megoldás, ha a homlokzatra nem tud, vagy nem szeretne redőnyt szerelni.

A legmagasabb komfort érzet: belül kellemes, meleg fa, kívül időjárásálló alumíniumborítás, közöttük pedig egy kiváló minőségű hőszigetelő hab réteg és szenzációs értékek: Hőszigetelés Uw = 0,63 W/m²K értékig, hangszigetelés alapkivitelben 44 dB, háromszoros gumitömítés; passzívház építéséhez kiváló.

VARION 4 ablakok

Formatervezés és tartósság - innovatív kombinációban.

Újdonság a választható végigmenő üveglemezzel, illetve most újdonságként egyenes vonalú aluprofillal is rendelhető kivitel. A különleges kapcsolt szárnyas konstrukciónak köszönhetően a kiváló hő- és hangszigetelés mellett belátás elleni védelmet is nyújt, és biztosítja a megfelelő árnyékolást is, az üvegek közé épített árnyékolóval. Nincs szükség építési előkészítésre. Nincsenek további szerelési munkálatok az ablak szárnyak közé integrált reluxa egyede rendszernek köszönhetően. A VARION 4 lehetővé teszi a keret nélküli üvegoptikát, a keretek a falban szinte "eltűnnek". Élvezze az üvegépítészet nyújtotta lehetőségeket ezzel a high-tech design megoldással és magasabb komfortérzettel: belül meleg fa, kívül időjárásálló alumíniumborítás, közöttük pedig hőszigetelő termohab szenzációs értékekkel: Hőszigetelés Uw = 0,63 W/m²K értékig , hangszigetelés alapkivitelben 44 dB.

Ajánlatkérés
Vissza az előző oldalra!

Bloch & Kormos Kft. Tervező és Építő Kft. - Magyar