Beltéri ajtók

Ön előtt is nyitva áll!...

tovább

Kültéri nyílászárók

Fény és design, elválaszt és összeköt...

tovább

Árnyékolók

Napos oldalon? Vagy mégsem...

tovább

Internorm passzívház nyílászárókEDITION ablakok

Az ablakok egyediségét a a belső természetes fa, a kívül időjárásálló alumínium és a közöttük található hőszigetelő termohab biztosítja.

Teljesen rejtett vasalat rendszer. Biztonsági vasalat rendszerek.

Alapkivitelben 2 rtg. üvegezés Ug = 1,1 W/m2K,

megfelelő üvegezéssel az Uw = 0,71 W/m2K érték is elérhető

3 szorosan körbefutó hézagmentes gumitömítés

Gondozásmentes porszórt alumínium borítás alapkivitelben, illetve választható prémium színek

Választható szárny design - „premium - softline - klassik

Beépítési mélység 93 mm

Optimális energiahatékonyság a magasabb hőszigetelésű thermohabbal kiváló hőszigetelés érhető el Uw = 0,71 W/m² K-ig

EDITION 4 ablakok

4-szeres védelem és energiahatékonyság egyben.

A fa/alumínium kapcsoltszárnyas EDITION 4 ablak 4-szeres védelmet nyújt: a speciális kapcsoltszárnyas kialakításnak köszönhetően a jó hő- és hangszigetelés mellett, árnyékolástechnika és betekintés elleni védelmet is biztosít az üvegtáblák közé integrált árnyékolástechnikának köszönhetően. A legjobb megoldás, ha a homlokzatra nem tud, vagy nem szeretne redőnyt szerelni.

A legmagasabb komfort érzet: belül kellemes, meleg fa, kívül időjárásálló alumíniumborítás, közöttük pedig egy kiváló minőségű hőszigetelő hab réteg és szenzációs értékek: Hőszigetelés Uw = 0,63 W/m²K értékig, hangszigetelés alapkivitelben 44 dB, háromszoros gumitömítés; passzívház építéséhez kiváló.

Tanúsított passzívház összetevők

Az EDITION4 kapható a Darmstadti Passzívház Intézet (PHI) által tanúsított kivitelben is.

VARION ablakok

VARION modern design a 3-rétegű üvegezésnek és a kitűnő hőszigetelő képességű termohabnak köszönhetően egyesíti magában az igényes üvegépítészeti megoldást a legmagasabb energiahatékonysággal. Az aktív klímavédelem és a maximális komfortérzet így tökéletesen megvalósul.

A VARION kizárólag 3-rétegű üvegezéssel készül, biztosítva a fokozott hőszigetelési értéket Uw = 0, 74 W/m²K-ig és a kitűnő hangszigetelési értéket 43 dB-ig.

Számos színből választhatja ki álmai ablakát, amely tökéletesen kombinálható árnyékolástechnikával, rovarhálóval és belátás elleni védelemmel

Kiváló hőszigetelés

A fa/thermohab kombinációnak köszönhetően Uw 0,74 W/m²K hőszigetelés érték érhető el.

VARION 4 ablakok

Formatervezés és tartósság - innovatív kombinációban.

Újdonság a választható végigmenő üveglemezzel, illetve most újdonságként egyenes vonalú aluprofillal is rendelhető kivitel. A különleges kapcsolt szárnyas konstrukciónak köszönhetően a kiváló hő- és hangszigetelés mellett belátás elleni védelmet is nyújt, és biztosítja a megfelelő árnyékolást is, az üvegek közé épített árnyékolóval. Nincs szükség építési előkészítésre. Nincsenek további szerelési munkálatok az ablak szárnyak közé integrált reluxa egyede rendszernek köszönhetően. A VARION 4 lehetővé teszi a keret nélküli üvegoptikát, a keretek a falban szinte "eltűnnek".

Élvezze az üvegépítészet nyújtotta lehetőségeket ezzel a high-tech design megoldással és magasabb komfortérzettel: belül meleg fa, kívül időjárásálló alumíniumborítás, közöttük pedig hőszigetelő termohab szenzációs értékekkel: Hőszigetelés Uw = 0,63 W/m²K értékig , hangszigetelés alapkivitelben 44 dB.

Tanúsított passzívház összetevők

A VARION4 kapható a Darmstadti Passzívház Intézet (PHI) által tanúsított kivitelben is.

Ajánlatkérés
Vissza az előző oldalra!

Bloch & Kormos Kft. Tervező és Építő Kft. - Magyar