Beltéri ajtók

Ön előtt is nyitva áll!...

tovább

Kültéri nyílászárók

Fény és design, elválaszt és összeköt...

tovább

Árnyékolók

Napos oldalon? Vagy mégsem...

tovább

Internorm passzívház nyílászárók



EDITION ablakok

Az ablakok egyediségét a a belső természetes fa, a kívül időjárásálló alumínium és a közöttük található hőszigetelő termohab biztosítja.

Teljesen rejtett vasalat rendszer. Biztonsági vasalat rendszerek.

Alapkivitelben 2 rtg. üvegezés Ug = 1,1 W/m2K,

megfelelő üvegezéssel az Uw = 0,71 W/m2K érték is elérhető

3 szorosan körbefutó hézagmentes gumitömítés

Gondozásmentes porszórt alumínium borítás alapkivitelben, illetve választható prémium színek

Választható szárny design - „premium - softline - klassik

Beépítési mélység 93 mm

Optimális energiahatékonyság a magasabb hőszigetelésű thermohabbal kiváló hőszigetelés érhető el Uw = 0,71 W/m² K-ig

EDITION 4 ablakok

4-szeres védelem és energiahatékonyság egyben.

A fa/alumínium kapcsoltszárnyas EDITION 4 ablak 4-szeres védelmet nyújt: a speciális kapcsoltszárnyas kialakításnak köszönhetően a jó hő- és hangszigetelés mellett, árnyékolástechnika és betekintés elleni védelmet is biztosít az üvegtáblák közé integrált árnyékolástechnikának köszönhetően. A legjobb megoldás, ha a homlokzatra nem tud, vagy nem szeretne redőnyt szerelni.

A legmagasabb komfort érzet: belül kellemes, meleg fa, kívül időjárásálló alumíniumborítás, közöttük pedig egy kiváló minőségű hőszigetelő hab réteg és szenzációs értékek: Hőszigetelés Uw = 0,63 W/m²K értékig, hangszigetelés alapkivitelben 44 dB, háromszoros gumitömítés; passzívház építéséhez kiváló.

Tanúsított passzívház összetevők

Az EDITION4 kapható a Darmstadti Passzívház Intézet (PHI) által tanúsított kivitelben is.

VARION ablakok

VARION modern design a 3-rétegű üvegezésnek és a kitűnő hőszigetelő képességű termohabnak köszönhetően egyesíti magában az igényes üvegépítészeti megoldást a legmagasabb energiahatékonysággal. Az aktív klímavédelem és a maximális komfortérzet így tökéletesen megvalósul.

A VARION kizárólag 3-rétegű üvegezéssel készül, biztosítva a fokozott hőszigetelési értéket Uw = 0, 74 W/m²K-ig és a kitűnő hangszigetelési értéket 43 dB-ig.

Számos színből választhatja ki álmai ablakát, amely tökéletesen kombinálható árnyékolástechnikával, rovarhálóval és belátás elleni védelemmel

Kiváló hőszigetelés

A fa/thermohab kombinációnak köszönhetően Uw 0,74 W/m²K hőszigetelés érték érhető el.

VARION 4 ablakok

Formatervezés és tartósság - innovatív kombinációban.

Újdonság a választható végigmenő üveglemezzel, illetve most újdonságként egyenes vonalú aluprofillal is rendelhető kivitel. A különleges kapcsolt szárnyas konstrukciónak köszönhetően a kiváló hő- és hangszigetelés mellett belátás elleni védelmet is nyújt, és biztosítja a megfelelő árnyékolást is, az üvegek közé épített árnyékolóval. Nincs szükség építési előkészítésre. Nincsenek további szerelési munkálatok az ablak szárnyak közé integrált reluxa egyede rendszernek köszönhetően. A VARION 4 lehetővé teszi a keret nélküli üvegoptikát, a keretek a falban szinte "eltűnnek".

Élvezze az üvegépítészet nyújtotta lehetőségeket ezzel a high-tech design megoldással és magasabb komfortérzettel: belül meleg fa, kívül időjárásálló alumíniumborítás, közöttük pedig hőszigetelő termohab szenzációs értékekkel: Hőszigetelés Uw = 0,63 W/m²K értékig , hangszigetelés alapkivitelben 44 dB.

Tanúsított passzívház összetevők

A VARION4 kapható a Darmstadti Passzívház Intézet (PHI) által tanúsított kivitelben is.

Ajánlatkérés




Vissza az előző oldalra!

Bloch & Kormos Kft. Tervező és Építő Kft. - Magyar