Beltéri ajtók

Ön előtt is nyitva áll!...

tovább

Kültéri nyílászárók

Fény és design, elválaszt és összeköt...

tovább

Árnyékolók

Napos oldalon? Vagy mégsem...

tovább

Internorm műnyag-alu nyílászárókKét vagy háromrétegű üvegezéssel:

SOLION ablakok

Az igazi megszokott tradicionális műanyag ablak Softline design kivitellel és bevált technikával: Alapkivitelben kétrétegű üvegezéssel. Kimagasló hőszigetelés megfelelő üvegezéssel Uw = 0,90 W/m²K értékig, Hangszigetelés 44 dB értékig, kívánságra világosszürke gumi szigeteléssel és megnövelt biztonsággal WK2 biztonsági fokozatig bevizsgálva. A solion aluborítással ellátott kivitelben sokféle színben kivitelezhető és remekül kombinálható árnyékolóval, belátás elleni védelemmel és rovarháló rendszerekkel. 68 mm-es beépítési mélység. Dimenzionált acélmerevítésnek köszönhetően kimagasló a stabilitás

PASSION ablakok

FIX-O-ROUND technológia az üvegek megszakításmentes rögzítésével, megnövelt (WK2) biztonság. Kívánságra rejtett vasalattal. 68 mm-es beépítési mélység. 3 szoros megszakításmentes körbefutó gumitömítés. Klassik vagy softline design szárnymegjelenés. 5 légkamrás szárny és tokrendszer. Megfelelő üvegezéssel Uw = 0,85 W/m2K is elérhető.

PASSION Vetro Design ablakok

A műanyag - alu ablakok esetében meglévő modern üvegépítészet, teljes üvegfelülettel a szárnyban; tiszta, innovatív struktúra és síkban futó elemek. A jobb hőszigetelés érdekében kiváló hőszigetelésű Thermohab és 3 rétegű üvegezéssel alapkivitelben.PASSION Vetro-Design esetében megfelelő üvegezéssel elérhető kiváló hőszigetelés Uw 0,78 W/m²K-ig és hangszigetelés 43 dB-ig. 

PASSION Vetro-Design aluborítással számos színben kapható. Az ablak tökéletesen kombinálható árnyékolás és rovarvédelmi rendszerekkel.

DIMENSION+ ablakok

 A technika és design új mérföldkövét jelenti a dimension+ ablak. Korszerű design, kitűnő hőszigetelés Uw = 0,78 W/m2K értékig,

46 dB hangszigetelési értékig, megszakításmentes Fix-O-Round üvegezési technológia, rejtett vasalat. A dimension+ műanyag ablak háromféle designban és többféle színben (alumíniumborítás) rendelhető. A rendszerhez bármilyen árnyékolástechnikai vagy rovarháló, illetve belátás elleni védelem illeszthető. A szerkezetek rejtett vasalattal készülnek a szebb kinézetért és a könnyebb tisztíthatóságért. 

Alap biztonsági fokozat egy gombafejű csappal és biztonsági zárfogadóval véd a betörés ellen. Körbefutó szigetelőguminak és a 80 mm beépítési mélységnek köszönhetően 0,78 W/m²K hőszigetelési érték érhető el. A Fix-O-Round Technológia az üvegek megszakításmentes rögzítése, mely jobb stabilitást, hő-és hangszigetelést és nagyobb betörés elleni védelmet eredményez.

Kapcsolt szárnyú ablakok

PASSION 4 ablakok

Modern design 4-szeres védelem.

Műanyag- alu kapcsolt szárnyas ablak, hangsúlyos élű, és síkban futó szárny- és tokdesignnal rendelkezik. Különleges, kapcsolt konstrukciója révén maximális védelemmel rendelkezik. A speciális kapcsolt szárnyas konstrukció védelmet jelent: nap, belátás, hang és hővel szemben. Hangszigetelés 44 dB-ig, hőszigetelés Uw = 1,1 W/m²K alapkivitelű 3-rétegű üvegezéssel (Ug = 0,95 W/m²K).

FIX-O-ROUND technológia a körkörös, hézagmentes rögzítés érdekében és teljesen rejtett vasalat a nagyobb biztonság érdekében. Nincs látható vasalati elem, a szebb optika és könnyebb tisztítás érdekében.

Modern, kanto design - három oldalról integrálható a homlokzatba. Körkörös hézagmentes rögzítA 71 cm-es beépítési mélység gondoskodik a nagyobb stabilitásról.

DIMENSION 4 ablakok

A különleges kapcsoltszárnyas kialakításnak köszönhetően az árnyékolástechnika, és a belátás elleni védelem az üvegtáblák között került kialakításra. Kiváló hangszigetelés (44dB értékig) és a kimagasló hőszigetelés (Uw=0,89 W/m2K értékig megfelelő üvegezéssel) a csekély energiafelhasználás érdekében. Az innovatív Fix-O-Round Technológiával, az üveg ablakszárnyba történő, körkörös, megszakításmentes rögzítéssel készül, amely fokozza a biztonságot. A tökéletes záródásról a rejtett vasalat gondoskodik, mely már alapkivitelben sem látszik. A vasalatnak nincsenek látható elemei, amely nagyban elősegítik a könnyebb tisztítást is - már alapkivitelben is. Az árnyékolástechnika ill. betekintés elleni védelem az üvegtáblák között helyezkedik el, így védve van a széltől, az időjárástól és az elszennyeződéstől.

Ajánlatkérés
Vissza az előző oldalra!

Bloch & Kormos Kft. Tervező és Építő Kft. - Magyar