Beltéri ajtók

Ön előtt is nyitva áll!...

tovább

Kültéri nyílászárók

Fény és design, elválaszt és összeköt...

tovább

Árnyékolók

Napos oldalon? Vagy mégsem...

tovább

Velux tetősík ablakokA VELUX tetőtéri ablakokat közel 20 éve elsőként kezdtük forgalmazni. Az azóta eltelt évek során gyűjtött tapasztalat, a folyamatos fejlesztés és tökéletesítés megbízható és világszerte elismert terméké emelte VELUX ablakokat.

Ablak típusok:

GGL, GZL és GZL B, GGU, INTEGRA, GPL és GPU, GHL, VFE és VIU, GDL CABRIO, GIL és GIU, GXL, GVT, VLT

Burkoló keretek:

EDW/EKW, EDB/EKB, EDS/EKS, EDJ, valamint kombi keretek

Árnyékolók:

DOP (külső hővédő roló+fényzáró roló), ROP (külső hővédő roló +kampós roletta, DFD (duo fényzáró roló), ZIL ( szúnyogháló), RHL (kampós roletta), RFL (sínes roletta), DKL (fényzáró roló), PAL (reluxa), FHL (harmonika roló), FHC (harmonika roló dupla pliszé), MHL (külső hővédő roló), SCL (redőny)

Természetes szellőzés

Köztudott, hogy a beltéri levegő minősége hatással van az egészségre. A programozható VELUX INTEGRA tetőtéri ablak automatikusan szellőztet, otthonát friss levegővel tölti meg és kellemes, élhető környezetet biztosít.

Hosszabb nappalok

A tetőtéri ablakok legalább kétszer annyi természetes fényt engednek be, mint hasonló méretű homlokzati ablak társaik. Így otthonában hosszabb ideig uralkodik természetes fény, és kevésbé kell a villanyvilágítást használnia.

Kéményhatás

A különböző szinteken és különböző magasságokban nyitott szellőzőfelületek felgyorsítják a légcserét és javítják a beltéri komfortot. Magasan beépített ablakok esetén a VELUX Solar (napelemes) tetőtéri ablakai nyújtják a fenntartható megoldást.

Éjszakai hűtés

Fülledt nyári éjszakákon hűtse le a házat úgy, hogy engedje ki a meleg levegőt az ablakokon. Tegye otthonát hűvössé és kellemessé!

Természetes fény kívánt mennyiségben

A VELUX külső hővédő roló csökkenti az üvegen át beérkező hőt és fényerősséget, miközben a kilátást csekély mértékben befolyásolja. Ha kedve szerint szeretné szabályozni otthonában a természetes fény mennyiségét, ismerkedjen meg a VELUX belső árnyékolók teljes választékával.

A hőveszteség csökkentése

Hideg téli éjszakákon a VELUX belső árnyékolói segítenek a szoba hőszigetelésében. Az ablak üvegen a szabadba kikerülő hőveszteséget akár 20 - 30 %-kal csökkenthetik.

Hővédelem

Forró nyári napokon a déli ablakokra szerelt redőnyök védik otthonát a túlmelegedéstől, 95%-kal csökkentik a beérkező hőt. A téli időszakban pedig DKL roló, vagy a SCL redőny segít a hőveszteség csökkentésében. Rendeltetésszerű használat, karbantartás és szakszerű beépítés mellett a VELUX tetőtéri ablakok élettartama minimálisan 25 év. A kiváló minőséget a válogatott fa alapanyagokkal, a folyamatos termékfejlesztéssel és a korszerű gyártástechnológiával lehet elérni. Tetőtéri ablakainkkal és árnyékolóinkkal tartósan hosszú távra tervezhet.

Energiatakarékos ablakok

A VELUX tetőtéri ablak legalább Uw = 1,4 W/m2K hőátbocsátási tényezővel rendelkezik. Az energiatakarékos üvegezések Ug = 1,1 W/m2K mellett a faszerkezet méretezése, tömörsége és a megfelelő helyen elhelyezett tömítések a kiváló hőszigetelő képesség zálogai.

Speciális ablak üvegezésének jellemzői:

Hőátbocsátási tényező:
Ug = 0,5 W/m2K
U = 0,82 W/m2K (EDJ 2000 burkolókerettel együtt) 

A háromrétegű, kripton gáztöltésű hőszigetelő üvegezés segítségével az ablakon keresztül fellépő hőveszteség jelentősen csökkenthető.

A VELUX-nál a standard kétrétegű, extra hővédő bevonattal ellátott üvegtől az egészen rendkívüli, extra hőszigetelő, háromrétegű üvegig terjed a választék, így akár Ug = 0,5 W/m2K üveggel ellátott VELUX tetőtéri ablakot is vásárolhat.

A VELUX vevőszolgálat és az országos szervizhálózat a vásárlás után és az ablakok 10 éves garanciaidején túl is bármikor a vásárlók rendelkezésére áll.

Weboldal: www.velux.hu

Ajánlatkérés
Vissza az előző oldalra!

Bloch & Kormos Kft. Tervező és Építő Kft. - Magyar